مجله اینترنتی ققنوس
  • اخبار گوناگون
  • اخبار ورزشی
  • دنیای بازیگران
  • آشپزی و تغذیه
  • تصاویر جذاب و دیدنی
  • فرهنگ و هنر
  • خوراکی های سالم را بهتر بشناسید

    مجموعه : تغذیه سالم , رژیم درمانی , سلامت


    خوراکی های سالم را بهتر بشناسید





    خوراکی های سالم را بهتر بشناسید

    در این مطلب می خواهیم ۱۰ خوراکی سالم را که در روی زمین موجود است و می توانیم به راحتی و با کمترین نگرانی مصرف کنیم که از جمله شامل انواع لیمو از میان مرکبات و گردو از میان انواع آجیل است.

     

    انواع لیمو

    تنها یک عدد لیمو حاوی بیش از ۱۰۰ درصد نیاز روزانه فرد به ویتامین C است و به افزایش سطح کلسترول خوب HDL و تقویت استخوان ها کمک می کند. فلاونوئیدهای مرکبات که در انواع لیمو یافت می شود، مانع از رشد سلول های سرطانی است و باعث می شوند که این میوه به صورت یک ضد التهاب عمل می کند.

     

    بروکلی

    یک ساقه متوسط بروکلی حاوی بیش از ۱۰۰ درصد نیاز روزانه انسان به ویتامین k و تقریبا ۲۰۰درصد دوز روزانه توصیه شده ویتامین سی است که هر دو این دو این ویتامین ها از مواد مغذی ضروری برای استخوان سازی محسوب می شوند. مصرف این مقدار بروکلی به دفع سرطان های متعدد نیز کمک می کند.

     

    شکلات تلخ

    پودر کاکائو غنی از فلاونوئیدها و آنتی اکسیدانی است که کلسترول بد را کاهش و سطح کلسترول خوب را افزایش می دهد.

     

    سیب زمینی

    یک سیب زمینی قرمز حاوی ۶۶ میکروگرم فولات سازنده سلول است که میزان آن تقریبا به اندازه یک فنجان اسفناج یا کلم بروکلی است. یک سیب زمینی شیرین نیز تقریبا حاوی هشت برابر نیاز روزانه انسان به ویتامین A است که برای مبارزه با سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن لازم است.

     

    ماهی سالمون

    ماهی سالمون منبع بزرگی از اسیدهای چرب امگا ۳ است که با کاهش خطر ابتلا به افسردگی، بیماری قلبی و سرطان ارتباط دارد.

     

    یک وعده سه انسی (۸۵٫۰۴ گرم) سالمون حاوی تقریبا ۵۰ درصد از دوز روزانه انسان به نیاسین است که از ابتلا به بیماری آلزایمر و کاهش حافظه پیشگیری می کند.

     

    گردو

    گردو در میان همه آجیل ها حاوی بیشترین میزان اسیدهای چرب امگا ۳ است که به کاهش کلسترول کمک می کند.نشان داده شده است که امگا ۳ باعث بهبود وضعیت روانی و مبارزه با سرطان می شود.

     

    آووکادو

    آووکادو مملو از چربی های سالم است و در یک مطالعه ثابت شده است که کلسترول را تا حدود ۲۲ درصد کاهش می دهد.یک عدد آووکادو بیش از ۴۰ درصد نیاز روزانه انسان به فولات را تامین می کند که می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.

     

    سیر

    سیر یک مبارز قوی با بیماری ها محسوب می شود و می تواند مانع رشد باکتری ها از جمله ایی کولی شود.یک ترکیب موجود در سیر به نام آلیسین Allicin می تواند به عنوان یک ضد التهاب قوی عمل کند و مشخص شده است که این ترکیب به پایین آوردن کلسترول و سطح فشار خون کمک می کند.

     

    اسفناج

    اسفناج حاوی لوتئین و زیگزانتین، دو آنتی اکسیدان تقویت کننده سیستم ایمنی است که برای سلامت چشم مهم است. تحقیقات اخیر نشان داده است که اسفناج در میان میوه ها و سبزیجاتی که با سرطان مبارزه می کنند، موثرترین است.

     

    انواع لوبیا

    مصرف یک وعده حبوبات (لوبیا، نخودفرنگی و عدس) چهار بار در هفته خطر ابتلا به بیماری قلبی را ۲۲ درصد کاهش می دهد. این رویه خطر ابتلا به سرطان سینه را نیز کاهش می دهد.

     

     



    منبع مطلب : http://www.parsnaz.ir/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%85-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%AF.html

    با زدن این دکمه ما رامحبوب کن - فیس نما
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه