مجله اینترنتی ققنوس
  • اخبار گوناگون
  • اخبار ورزشی
  • دنیای بازیگران
  • آشپزی و تغذیه
  • تصاویر جذاب و دیدنی
  • فرهنگ و هنر
  • یک روز شیرین با کیک شکلات و کارامل

    مجموعه : آشپزی و تغذیه


    یک روز شیرین با کیک شکلات و کارامل





    یک روز شیرین با کیک شکلات و کارامل

    در این مطلب قرار است طرز تهیه چیز کیک شکلات و کارامل را به شما آموزش دهیم که حتما خوشتان می آید. حالا اگر چیز کیک مان شکلاتی باشد که فوق العاده می شود. یک روز زیبا و شیرین را با کیک شکلات و کارامل تجربه کنید.

     

    مواد اولیه :

     

    خلال پسته مقداری
    بادام ۲ لیوان
    پودر قند ۲ لیوان
    گلاب ۸ ق غ
    آرد ۱و۱/۳ لیوان
    شکر ۱ لیوان
    کره نرم شده ۱/۲ لیوان
    شکر قهوه ای ۳/۴ لیوان
    پودر نسکافه خشک ۱ ق س
    آب جوش ۱ ق س
    تخم مرغ ۲ عدد
    پودر کاکائو ۱ ق س

     

    مواد کرم :

     

    پنیر خامه ای ۵۵۰ گرم
    خامه فرم گرفته ۲۵۰ گرم
    کرم گاناش (خامه صبحانه ۲۰۰ گرم+ شکلات تلخ ۱۲۰ گرم) ۲۰۰ گرم
    شکر ۸۰ گرم
    ورق ژلاتین ۴ عدد
    شکلات شیری ۱۲۰ گرم
    خامه صبحانه ۱۰۰ گرم

     

    طرزتهیه:

     

    ۱٫ابتدا کره و شکر قهوه‌ای را با همزن برقی زده تا رنگش روشن شود. حال تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کرده و خوب بزنید. سپس نسکافه حل شده را ریخته و در پایان آرد و پودر کاکائو الک شده را ریخته و با دور آهسته همزن زده تا یکدست شود.

     

    ۲٫حال مواد را در قالب ۱۸ سانتی‌متری چرب شده و آردپاشی شده ریخته و در فری که از یک ربع قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده برای ۴۵ تا ۶۰ دقیقه قرار دهید تا کیک پخته شود.

     

    کرم شکلات گاناش:

     

    خامه صبحانه را روی حرارت ملایم گذاشته تا گرم شود، سپس شکلات را در آن حل کرده و کنار بگذارید.

     

    کرم :

     

    ۱- برای تهیه کرم چیز کیک باید خامه را روی حرارت گذاشته تا گرم شود سپس از روی حرارت برداشته و شکر را ریخته تا حل شود. ورق‌های ژلاتین نرم شده و آب سرد را که روی حرارت بن ماری شفاف شده است را نیز اضافه نمائید.

     

    ۲- در یک ظرف دیگر پنیر خامه‌ای، خامه فرم گرفته و گاناش شکلات را با هم مخلوط کنید، سپس به مواد ولرم شده بالا اضافه نموده و در پایان شکلات شیری ذوب شده را نیز اضافه و هم بزنید تا یکدست شود.

     

    ۳- یک قالب گرد ۲۳ سانتی‌متری را آماده نمائید، یک لایه کیک در قالب قرار داده و یک لایه کرم ریخته و کمی که حالت لخته شد لایه دیگر کیک را نیز قرار دهید و دوباره یک لایه کرم نیز بریزید.

     

    سپس روی کل سطح کرم را یک لایه کارامل شکلات آماده در بازار بریزید. در یخچال برای ۲ تا ۴ ساعت قرار دهید تا دسر خود را بگیرد، سپس دسر را برش زده و سرو نمائید.

     

     



    منبع مطلب : http://www.parsnaz.ir/%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%84.html

    با زدن این دکمه ما رامحبوب کن - فیس نما
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه