مجله اینترنتی ققنوس
  • اخبار گوناگون
  • اخبار ورزشی
  • دنیای بازیگران
  • آشپزی و تغذیه
  • تصاویر جذاب و دیدنی
  • فرهنگ و هنر
  • چندش آورترین غذاهای عجیب در کشورهای مختلف

    مجموعه : گردشگری

    چندش آورترین غذاهای عجیب در کشورهای مختلف

    چندش آورترین غذاهای عجیب در کشورهای مختلف

    برخی از غذاها هستند که با شنیدن نام آن ها حس خوبی به ما منتقل نمی شود اما هستند مردمانی که آن ها با اشتها می خورند. باوجود تفاوت میان فرهنگ‌ها و ملل مختلف، معمولا انتظار ما از مواد غذایی در محدوده یک سری مواد شناخته شده و متعارف قرار دارد.

     

    از این رو هنگامی که روانه سفر می‌شویم خود را برای تست انواع مزه‌ها و ماجراجویی غذایی آماده می‌کنیم اما قطعا انتظار نداریم چیزهای عجیبی مانند کرم و عنکبوت را به عنوان یک وعده غذایی مصرف کنیم! حقیقت آن است که در برخی نقاط سفارش غذاهای نامتعارف و بشقاب‌های مخوف!

     

    بسیار پرطرفدار است و حتی گاهی اوقات به عنوان یک جاذبه گردشگری مطرح می‌شود. در ادامه با چندش آورترین غذاهای دنیا آشنا خواهید شد.

     

    تخم‌ مرغ‌های صد ساله

    چندش آورترین غذاهای عجیب در کشورهای مختلف

    چینی‌ها بیشتر از هر چیز دیگری، تخم‌مرغ‌های صد ساله می‌خورند. نگران نباشید واقعا صد سال نمانده‌اند. فقط ظاهرشان جوری است که این‌طور فکر خواهید کرد. بله ما همه یاد گرفته‌ایم که غذای مانده را دور بیاندازیم، اما در چین، چنین چیزی، مثل یک گنج محسوب می‌شود. این تخم‌مرغ‌ها، چند ماهی نگه‌داشته می‌شوند و درونشان سیاه، سبز و قهوه‌ای است.

     

    عنکبوت‌های سرخ شده

    چندش آورترین غذاهای عجیب در کشورهای مختلف

    بیشتر ما می‌دانیم چه چیزهایی در سبد غذایی‌مان پروتئین دارند. اما ظاهرا در کشور‌های دیگر، مردم از حیوانات اهلی مزارع فرا‌تر رفته‌اند. در کلمبیا، عنکبوت‌های طرد، منبعی غنی‌ از پروتئین هستند. هم طرد هستند و هم آن‌قدر خوشمزه که نباید از دستش بدهید. بهترین رستوران‌های کلمبیا در طول هفته، صدها بشقاب عنکبوت سرخ شده سرو می‌کنند. در این عکس، یک فروشنده‌ی دوره گرد، عنکبوت‌ها را در یک سینی برای فروش گذاشته است.

     

    سس ماهی

    چندش آورترین غذاهای عجیب در کشورهای مختلف

    آن زمان هنوز هاینز (Heinz) دستور درست کردن سس را ارائه نکرده بود (و در اروپا نیز گوجه وجود نداشت تا زمانی که گونه بومی آمریکایی آن کشف شد). بنابراین رومی‌ها همه نوع سس‌های ماهی وحشتناک را تهیه کردند که garum نامیده می‌شدند. تعداد کمی از این سس‌ها شبیه همان چیزی است

     

    که شما در بسته‌بندی‌های امروزی خریداری می‌کنید. این سس‌ها فقط برای ماهی نبودند بلکه از ماهی تولید شده بودند و سپس در دیگر غذاها از جمله دسرهای رومی استفاده شدند.

     

    کرم حشره

    چندش آورترین غذاهای عجیب در کشورهای مختلف

    دلتان می‌خواهد بدانید چطور دقیقا مثل یک استرالیایی غذا بخورید؟ خب استرالیایی‌ها اصلا خجالت نمی‌کشند که به جای عصرانه، کرم حشره‌های سفید و چاقی که اتفاقا لارو هستند را بخورند. تنها کاری که باید بکنید این است که این کرم‌ها را روی درخت‌ها در حالی که حسابی مشغول غذا خوردن هستند،

     

    شکار کنید و بخورید. استرالیایی‌ها فکر می‌کنند که این خیلی هم غذای خوشمزه‌ای است. آنها به صورت سنتی، این کرم‌ها را یا خام خام می‌خورند یا می‌گذارند تا کمی در خاکستر داغ، پخته شود. این غذا البته معمولا در رستوران‌ها سرو نمی‌شود اما اگر برای گشت و گذار به خارج شهر رفته باشید، مانند یک میان وعده شما را سیر خواهد کرد.

     

    شیوکارای ژاپنی

    چندش آورترین غذاهای عجیب در کشورهای مختلف

    اگر به ژاپن سفر می‌کنید، حتما بگویید یک بشقاب شیوکارا برای شما بیاورند. این غذا معمولا از ماهی مرکب و دیگر جانوران آبزی درست می‌شود. بعد می‌گذارند تا در سس‌اش، حسابی جا بیافتد. معمولا به صورت سنتی این غذا را خیلی به سرعت باید خورد و به دنبال آن سریعا مقداری نوشیدنی میل کرد.

     

    اختاپوس کره‌ای

    چندش آورترین غذاهای عجیب در کشورهای مختلف

    غذای واقعا تازه می‌خواهید؟ پس هر وقت به کره رفتید، حتما ساناکجی را امتحان کنید. ساناکجی یک غذای درست شده از اختاپوس تازه است به این صورت که اختاپوس را تکه تکه می‌کنند و زمانی که هنوز دارد دست و پاهایش را تکان می‌دهد، آن را سرو می‌کنند. مراقب باشید، تکان‌های شدید این پاهای قطع شده ممکن است موقع غذا خوردن، شما را به وحشت بیاندازد.

     

    خاویار حشره‌ای

    چندش آورترین غذاهای عجیب در کشورهای مختلف

    اگر به مکزیک سفر کردید حتما خاویار حشره‌ای را که به اسکامول مشهور است، امتحان کنید. لارو‌های مورچه‌ی مورد نیاز برای این غذا از ریشه‌های آگاوه‌ آبی در زمان درو به دست می‌آیند. این گیاه قبل‌تر برای ساختن تکیلا استفاده می‌شد.

     

    پنیر بازار سیاه

    چندش آورترین غذاهای عجیب در کشورهای مختلف

    به منطقه‌ ساردینیا در ایتالیا بروید و سراغ کاسو مارزو یا پنیر فاسد را بگیرید. به گزارش مجله اینترنتی ققنوس  پنیر سازان ایتالیایی، پنیر پکورینو را بیرون در هوای آزاد نگه می‌دارند تا مگس‌های پنیر بخصوصی بیایند و با آرامش تمام روی آن بنشینند و تخم ریزی کنند. لارو‌ها از پنیر تغذیه می‌کنند و در فرایند تخمیر آن،

     

    نقش پر رنگی را برعهده دارند. قبل‌تر، این پنیر را فقط در بازار سیاه می‌شد پیدا کرد اما حالا به عنوان یک پنیر سنتی، با تعداد بالا تهیه و تولید می‌شود. چطور ممکن است بتوانید امتحان کردن یک برش از این پنیر سابقا غیر قانونی را از دست بدهید؟

     

    ماهی ترشیده فاسد

    چندش آورترین غذاهای عجیب در کشورهای مختلف

    قوطی‌های سورسترومینگ را در سوئد می‌توانید از مغازه‌ها بخرید. محتوی این قوطی‌ها، شاه ماهی ترش و فاسد است که آن قدر بد بو است که معمولا آن را در هوای آزاد می‌خورند تا از بوی آن در امان بمانند.

     

    گاو هم صدف دارد؟!

    چندش آورترین غذاهای عجیب در کشورهای مختلف

    نیاز نیست به جای خیلی عجیب و غریبی بروید تا غذایی حیرت آور جلوی‌تان بگذارند. کافی است به کلورادو بروید تا صدف‌های کوهستان راکی را که در فستیوال‌ها ارائه می‌شود، برای‌ شما سرو کنند. حقیقت این است که این صدف‌ها را از اعماق اقیانوس‌ها برای ما نمی‌آورند، بلکه صدف‌های کوهستان راکی، در واقع بیضه‌های گاو نر‌ هستند که حسابی در روغن سرخ شده باشند.

     

    خاویار شرق

    چندش آورترین غذاهای عجیب در کشورهای مختلف

    برخی غذاهای چینی توسط سایر مردم دنیا شناخته شده هستند. اما خیلی بعید است که بشود سوپ لانه‌ی پرنده را جایی بیرون از چین پیدا کرد. از لانه‌ی بادخورک برای درست کردن یک سوپ خوشمزه استفاده می‌شده است که معمولا به آن «خاویار شرق» گفته می‌شده است.

     

    بادخورک‌ها لانه‌هایشان را از مریم گلی می‌سازند که این ماده به سوپ‌ها لعاب و یک خاصیت ژلاتینی می‌دهد. این سوپ به قدری خوشمزه است که هر کاسه‌اش از ۳۰ تا ۱۰۰ دلار برایتان تمام خواهد شد.

     

    لوتفکس با طعم قلیاب

    چندش آورترین غذاهای عجیب در کشورهای مختلف

    شما می‌توانید به کشورهای اسکاندیناویایی بروید و درست مانند یک وایکینگ، لوتفکس بخورید. این غذا که به سختی و با حوصله باید پخته شود، از ماهی روغن و قلیاب تشکیل شده است. اول ماهی را چند روزی در قلیاب فرو می‌کنند و بعد به مدت یک هفته آن را در وانی از آب سرد می‌اندازند تا زهر زدایی شود. این غذا، غذایی سنتی است و واقعا هم وایکینگ‌ها قرن‌ها پیش، از آن می‌خوردند.

     

    گجت نیوز

     

     

    منبع مطلب : http://www.parsnaz.ir/%DA%86%D9%86%D8%AF%D8%B4-%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D8%AC%DB%8C%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C.html

    با زدن این دکمه ما رامحبوب کن - فیس نما
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه